Referenties

Een greep uit onze LED projecten

Interbike
Interbike BVBA Lokeren is een gevestigde waarde in de omgeving en beschikt steeds over een ruim en kwalitatief aanbod aan nieuwe en tweedehandsmotoren. Zowel voor herstellingen als voor professioneel advies en onderhoud kan u bij Interbike terecht in hun eigen goed uitgeruste werkplaats.

Interbike heeft gekozen voor onze High Brightness PRO LED TL buislampen als energiezuinig alternatief voor de klassieke fluorescentie buislampen.
Sinds de overschakeling naar LED geniet deze zaak nu over een gemiddelde energiebesparing van -62% op het aandeel verlichting. Naast de enorme energiebesparing beschikken zowel de showroom als de werkplaats nu over meer en kwalitatiever licht dat nog tal van andere voordelen oplevert.

We danken Johan alvast voor het in ons gestelde vertrouwen.

Interbike @ Le Mans
Interbike is erg tevreden van Emphilum LED verlichting!
Om die reden heeft Johan naast een nieuwe bestelling voor het bijkomend magazijn, alsook Emphilum buislampen en verstralers meegenomen naar de 24u van LeMans voor gebruik in de pitstop.

LED verlichting wordt niet warm en is bijgevolg uitstekende verlichting voor ruimtes waar motoren worden getest en de temperatuur hoog kan oplopen.

M&S SYSTEM
M&S System is gespecialiseerd in grondwerken en telecom. Vanwege groeiend succes was de aankoop van een nieuw magazijn noodzakelijk geworden.

Voor het project M&S System werden EM3P LED Armaturen geïnstalleerd.
Dit was een voor de hand liggende keuze vanwege de stockage van apparaten die gebruikt worden bij grondwerken. Het EM3P armatuur is namelijk stof, corrosie en druk bestendig en het beschikt tevens over een hoge graad van waterdichtheid.

De komende 10 jaar zal M&S System geen enkele lamp meer moeten vernieuwen en kan het genieten van energievriendelijke verlichting in het nieuwe magazijn !

Banden Aziz
Banden Aziz is een heel gekende en druk bezochte bandencentrale in het centrum van Antwerpen. Kenmerkend voor deze bandencentrale is de uitmuntende service en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Banden Aziz heeft gekozen voor onze High Brightness PRO LED TL buislampen als energiezuinig alternatief voor de klassieke fluorescentie buislampen. Op verzoek van de zaakvoerder, die in de werkplaats en stockage ruimte over te weinig licht beschikte, hebben we een voorstel uitgewerkt dat volledig aan zijn wensen voldeed. Namelijk we zijn er in geslaagd om met onze LED TL’s van 20W met 160 lm/w in 5000 Kelvin zijn werkplaats en stockage ruimte veel beter te verlichten en dit met behoud van de bestaande armaturen.
Aangezien we vele duo-armaturen hebben kunnen herleiden van 2 x 36W naar 1 x 20W, bedraagt de energiebesparing hier meer dan 75%! Naast de enorme energiebesparing beschikken zowel de werkplaats als de stockage ruimte nu over meer en kwalitatiever licht dat nog tal van andere voordelen heeft opgeleverd. Kortom, de klant tevreden en wij ook!

We danken Aziz voor de aangename gesprekken en het in ons gestelde vertrouwen.

Wilga
Bij Foto Wilga te Grembergen kunt u terecht voor een ruim aanbod betreffende professionele fotografie. Tijdens een spontaan bezoek hebben we totaal vrijblijvend onze producten voorgesteld en een gedetailleerde besparingsanalyse met terugverdieneffect uitgewerkt voor dit project.

We hebben de klant kunnen overtuigen om de bestaande 60/60 T8 armaturen in het systeemplafond te vervangen door onze High Brightness PRO Ledpanelen van 40W. Met een lichtopbrengst van 120 lm/W en een kwalitatieve Meanwell LED driver is dit een krachtig en zeer duurzaam lichtarmatuur.
Voor de rechthoekige richtbare inbouwarmaturen hebben we een LED equivalent voorgesteld dat voorzien is van Samsung SMD leds en een kwalitatieve driver.
Het totale verbruik van dit LED-armatuur bedraagt 28W t.o.v. 70W voor enkel de CDM-TD gasontladingslamp exclusief het verbruik van het VSA voorschakelapparaat. Aangezien de verlichting in de winkel tijdens de openingsuren continu brandt en de etalage tot vrij laat na de sluitingsuren wordt belicht, is de energiebesparing aanzienlijk. Bovenop de energiebesparing zorgen onze LED-panelen ook voor een aangenamere sfeer in de winkel.

We danken Nico alvast voor het in ons gestelde vertrouwen.

DenderCars
DenderCars is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het aankopen en verkopen van jonge tweedehandswagens.
Zowel voor de aankoop/verkoop van een tweedehandswagen, als de keuring en het onderhoud kan u terecht bij DenderCars.

Voor dit project werd de volledige inventarisatie gedaan van de huidige verlichting en verwerkt in een besparingsanalyse per soort verlichting. Hieruit werd duidelijk dat in vele armaturen van 2 buislampen, de plaatsing van 1 HB PRO LED buislamp voldoende was.
Een klassieke buislamp geeft ongeveer 80 lumen/watt waarbij onze HB PRO LED buislamp 160 lumen/watt geeft.

Verder werden de reeds geïnstalleerde 100W LED verstralers verieuwd naar Emphilum LED verstralers van 100W. Het verschil in lichtopbrengst is hiermee aanzienlijk verhoogd!