Over ons

Over ons

Service

Onze onafhankelijkheid als kleine familiale onderneming is onze grootste troef om onze focus binnen de LED-branche te kunnen blijven toespitsen op Service & Kwaliteit.

Emphilum staat voor topkwaliteit. Jarenlange research en vervolgens grondige kwaliteitscontroles tijdens elke productiestap, bieden ons de mogelijkheid om onze klanten een uitmuntende service en verlengde garantieperiode aan te bieden die ruimschoots de wettelijke garantietermijn van 2 jaar overstijgt. Namelijk, op onze meeste producten geldt maar liefst een garantietermijn van 5 jaar. Wie voor onze producten kiest geniet niet alleen van een enorme energiebesparing en kwalitatiever licht, maar helpt tevens mee om de impact van zijn aandeel op onze ecologische voetafdruk significant te verkleinen.

Kwaliteit

LED, als lichtbron, wordt op internationaal vlak de nieuwe standaard voor verlichting. Bij Emphilum anticiperen we hierop en bieden we enkel kwaliteitsproducten aan die zijn getest in verscheidene erkende labo‘s en beantwoorden aan internationale keurmerken en kwaliteitseisen.

Onze producten worden volgens ons specifiek lastenboek geproduceerd door hoog opgeleid personeel en dit op de meest moderne productielijnen in hoog technologische productieomgevingen. De vervaardiging hiervan geschiedt conform de recentste technologische ontwikkelingen met uitsluitend de allerbeste componenten en LED-lichtbronnen op de markt die voldoen aan onze eigen strenge kwaliteit- en veiligheidseisen. Onze producten worden met de nodige aandacht ontwikkeld en geproduceerd met het oog op een zo minimaal mogelijke negatieve impact op het personeel, milieu en u als gebruiker.

Maatwerk

Vanuit onze expertise richten we ons voornamelijk op projecten waar Service en Kwaliteit doorslaggevend zijn. Met ons aanbod positioneren we ons in het High-End segment en staan we synoniem voor Kwaliteit, Duurzaamheid en Service. Binnen onze dynamische aanpak staat de klant centraal en willen we met onze kennis u een meerwaarde bieden in uw project(en). Wij beschikken over ruime mogelijkheden om op klant- projectspecifieke vragen in te gaan waardoor onze aanpak en producten zich duidelijk onderscheiden van het reguliere aanbod.

Missie

Het aanbieden van LED kwaliteitsproducten aan een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en
een on te evenaren service na verkoop.