Emphilum LED T8 T5

LED T8 Buislampen

We hebben een compleet gamma van professionele LED TL buislampen als energiezuinig alternatief voor de conventionele tl-buizen en dit voor zowel de T5 als T8 varianten.

Onze LED TL buislampen zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten waardoor een levensduur van meer dan 50.000 branduren is gegarandeerd.

Voor elke ruimte/opstelling hebben wij een geschikte LED TL buislamp. Binnen de gangbare lengtes, lichtsterktes en lichtkleuren, hebben we een brede waaier aan optionele keuzes zoals een kleurechtheidsgraad van >90 (CRI/Ra), variabele stralingshoek, dubbelzijdige uitstraling, ingebouwde radar bewegingssensor en dimbaarheid volgens een 1-10V, Dali of CCT ingangssignaal. Onze LED TL buislampen zijn steeds voorzien van een 180° roteerbare eindkap en beschikken over een kwalitatieve en geïsoleerde interne driver.

Voor specifieke toepassingen zijn al onze LED TL’s ook leverbaar zonder of met een externe driver.
De driver zet de wisselstroom om naar gelijkstroom waarbij de 220/230V spanning wordt omgeschakeld naar 2-5V.

De kwaliteit en de koeling van de led driver bepaald de levensduur van een led lamp. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele TÜV gekeurde drivers met een Powerfactor hoger dan 0.95 die garant staan voor een stabiele werking en een zeer lange levensduur. Met een ingebouwde power factor correctie zorgen deze voor quasi geen of heel weinig harmonische vervorming op het net.

Naast de hoge kwaliteit van de gebruikte componenten is ook de beperking van de temperatuur van de driver bepalend voor de levensduur hiervan. Onze led tl lampen zijn daarom zodanig ontworpen dat op een natuurlijke wijze de opgewekte warmte via ventilatieopeningen wordt afgevoerd. Zo blijft de temperatuur op de ontwerpgrens, hetgeen ten goede komt aan de levensduur van de lamp.

Contacteer ons