Emphilum Highbay Led 150w

High Bay

Onze ronde energiezuinige EMHB LED High Bay armaturen zijn specifiek ontworpen voor ruimtes met hoge plafonds.

Ze zijn uitermate geschikt voor de vervanging van de klassieke klokarmaturen die voorzien zijn van traditionele halogeen- of gasontladingslampen. De plaatsing kan zowel hangend of aan het plafond/muur via een optioneel verkrijgbare beugelset geschieden. Ze zijn beschikbaar in verschillende lichtsterktes, stralingshoeken en alle gangbare lichtkleuren. Het IP65 waterbestendige armatuur is standaard voorzien van een kwalitatieve Meanwell driver (standaard voorzien van een aantal beveiligingen) en zeer duurzame CREE SMD leds.

Emphilum Highbay Led 150w Front
Duurzame CREE leds

Dit armatuur is eveneens verkrijgbaar in een rechte variant die specifiek is ontworpen voor plaatsen waar een lijnverlichting is gewenst zoals pickstraten, lange hoge fabriekshallen, ..

Emphilum Highbay Led 150w Down
Eenvoudige montage

Voor specifieke toepassingen waarbij men een optimale energie-efficiëntie wil bekomen, kunnen we beide ook leveren met een ingebouwde bewegingssensor die in functie van beweging het armatuur met een 2- of 3-fasige aansturing kan doen branden/dimmen of branden/dimmen en uitschakelen.

Emphilum Highbay Led 150w
Waterbestendig armatuur

Op aanvraag zijn beide ook verkrijgbaar met een 1-10V of DALI compatible driver voor een nog betere energie-efficiëntie. Kortom een schitterend product dat elke uitdaging de baas kan!

 

Contacteer ons